top of page

Працювати з преміальним сегментом стає простіше - технологія VIVIOR

Робота з пацієнтами у преміальному сегменті будь то ІОЛ для лікування катаракти або РЗК, або підбір пресбіопічних окулярів будь-якого типу завжди пов'язаний із ризиками для пацієнта та лікаря. Це ризики що обрана технологія буде не враховувати зорові потреби пацієнта і це призведе до проблеми, яку можна коротко назвати "що ви мені тут продали, воно не працює, а обіцяли..."


Такі побоювання часто справедливі, бо складно передбачити що саме потрібно для пацієнта. Та які неочевидні проблеми це викликає?


Лікарі набагато меньше повідомляють пацієнтів про наявні технології відновлення зору, та пропонують "безпечніше" та просте і стандартне рішення. Але це неочікувано призводить до знов таки - незадоволення пацієнтів, бо нещодавні дослідження (ми про це трохи говорили на вебинарі Symfony) показують, що пацієнти мінімум в 2Х рази частіше прагнуть досконаліше рішення їхніх зорових потреб ніж їх пропонують лікарі.


Щоб дізнатися як уникнути ризиків незадоволення пацієнтів при роботі з преміальним сегментом рішень в оптиці або хірургії, та збільшити обсяг преміальних послуг що ви надаєте вашім пацієнтам - реєструйтеся на наш п'ятий вебінар циклу "Технології - Кришталики - Людина", де будемо розглядати Роботу з преміальним сегментом пацієнтів що потребують оптичної корекції зору або заміни кришталика з допомогою технології VIVIOR зі Швейцарії. .


Введення в вашу клінічну практику VIVIOR надасть набагато більше можливостей для вашої практики та збільшення доходів та кількості задоволених своїм зором пацієнтів..


На вебинарі розглянемо:

- для чого взагалі створена технологія VIVIOR

- особливості застосування VIVIOR в оптиці для підбору окулярів

- особливості застосування VIVIOR в лікуванні катаракти або рефракційній заміни кришталика


Спікер: Олексій Сологуб

Експерт з клінічної інтеграції і розвитку приватної практики в сфері офтальмології, глава наглядової ради "Техномедекс Груп"

Вебінар відбудеться 04/08/2020 о 19:00.

Реєстрація за посиланням





59 views0 comments
bottom of page