top of page

Зміна парадигми лікування ВМД - на ELIF 2020

Updated: Jul 28, 2020

До недавнього часу, терапія ВМД була зосереджена лише на лікуванні пізньої стадії, де намагаються керувати симптомами, відчутими пацієнтами коли стадійна втрата зору та пошкодження тканин вже відбулися.


Навпаки, лазерна наносекундна терапія 2RT™ дає можливість офтальмологам втручатися раніше в процес захворювання з метою уповільнення процесу дегенерації.


"... якщо ми можемо сповільнити основний показник старіння мембрани Бруха за допомогою технології 2RT™ і відновити функцію до її первинного стану, коли пацієнт був у підлітковому віці, ми могли б мати можливість значно затримати початок AMD"

PROF. JOHN MARSHALL PHD, FMEDSCI, FRCPATH, FRCOPHTH (HON) (UK) FROST PROFESSOR OF OPHTHALMOLOGY, INSTITUTE OF OPHTHALMOLOGY, UNIVERSITY COLLEGE, MOORFIELDS EYE HOSPITAL, UK


Тематичний виступ професора Джона Маршала відбудеться 7 березня 2020 року в готелі LE NEGRESCO, NICE.


Докладніше про це - будемо говорити на Ellex Laser Innovations Forum, докладніше про який можна дізнатися за посиланним.

Для реєстрації зв'яжіться з нами чере месенджер або зверніться до комерційного відділу за посиланням внизу сторінки чи за телефоном (044) 501-40-70.

TMX academy team

241 views0 comments
bottom of page