top of page

Персональний бренд офтальмолога: чому це відноситься до кожного?

Updated: Jul 28, 2020

Про поняття персонального бренду ви звісно чули, та часто цей термін стосується у нашій уяві якихось людей, які "продають свою експертизу", чи різноманітних тренерів особистого розвитку і таке інше.

А просто поняття бренд часто асоціюється з продуктовими брендами типу "бренд одягу" або "бренд авто". І це є помилковим ставленням до реальності.


Насправді, незалежно від того, чи ви

- офтальмолог що працює у державній лікарні

- ліиар, що планує або вже веде приватний прийом

- або навіть власник успішної практики та мережі офтальмологічних клінік

ви вже.є носієм певного бренду.

Питання тільки в тому, чи ви самі створили цей бренд, та створили свідомо, чи ви вважаєте що бренд у вас є (логотип, візітка і сайт..), чи ви взагалі вважаєте що це вас не стосується.з різних причин.


Правда у тому, що навіть коли ви вважаєте що це вас не стосується - це помилка. Ваш бренд також існує, але він існує у безлічі варіацій у голові ваших пацієнтів.


В чому важливість персонального бренду, чому про нього варто дбати, так як саме починається шлях розбудови або вдосконалення приватного бренду - ми розгладяли на авторському вебінарі Олексія Сологуба, що відбувся 04 травня 2020.


Пропонуємо вам переглянути запис цього вебінару, та якщо теми розвитку власного бренду, покращення ефективності вашого бізнесу в офтальмології або клінічного застосування тих чи інших технологій лікування катаракти важливі для Вас - підпишіться на нашу email розсилку або напишіть нам у месенджер, та ви будете автоматично отримувати сповіщення про наступні події згідно з вашими пріоритетами.

З повагою,

ваш TMXacademy

329 views0 comments
bottom of page