top of page

Клінічне застосування 1stQ AddOn: більше ніж корекція рефракційних сюрпризів.

Updated: Jan 25, 2021

Клінічне застосування 1stQ AddOn має значне більше можливостей ніж просто корекція рефракційних помилок з будь-яким кришталиком. Про це ми говорили на нашому вебинарі про клінічне застосування AddOn, що відбувся 09 червня.


Для тих, хто не мав змоги подивитись цей вебінар, публікуємо короткий перелік основних тез щодо варіантів клінічного застосування додаткової ІОЛ, та розкажемо як саме впровадження AddOn може допомогти розширити ваш спектр послуг та рішень відновлення зору ваших пацієнтів.


Отже, що таке AddOn, ви можете дізнатись на сторінках нашого сайту про рефракційну або дифракційну трифокальну AddOn. Коротко це додаткова псевдофакічна ІОЛ, призначена для імплантації в циліарну борозну (сулькус) суто з основним штучним кришталиком, що формує систему з 2х лінз: основна ІОЛ + AddOn ІОЛ.


Які основні тези та ключові моменти були розглянуті на нашому вебинарі.


Коли можна використовувати 1stQ AddOn?

- у випадку, коли...

 

Для забезпечення якісного надання інформації, подальші читання доступне у закритому розділі сайту де представлені повні записи та саммарі вебінарів.

Деталі доступу можна отримати через форму контакту

 

Також, на вебинарі ми розглянули питання стабільності та безпеки платформи AddOn. Якщо коротко, то 1stQ AddOn, який ви знаєте сьогодні це 2га версія платформи, та випущена в 2010 році. В Україні AddOn доступний з 2012 року, і сьогодні всі моделі доступні для замовлення в Техномедекс Груп.


А з будь-яких питань клінічного застосування, або інтеграції у вашу практику, звертайтесь до вашого менеджера, або через месенджер TMX academy.


Олексій Сологуб

експерт з клінічного застосування

та бізнес-інтеграції,

керівник проекту TMX academy

77 views0 comments
bottom of page